Onze betaalopties

Om een zomer-reserveringsaanvraag definitief te maken of een openstaande rekening te betalen heeft u de keuze uit de volgende 4 betalingsopties:

1. Het totaalbedrag betalen via een automatische incasso

 1. Binnen 31 dagen na ontvangst van uw reserveringsaanvraag plannen wij in het begin van de maand een incasso-opdracht van het totaalbedrag + zomertoeslag.
 2. Na de vordering van de incasso versturen wij de reserveringsbevestigingen.
 3. Verschuiven van de gereserveerde periode nadat u het totaalbedrag heeft betaald, blijft wel mogelijk binnen de mogelijkheden die wij op dat moment nog hebben. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt. Er is geen restitutie wanneer er teveel is geboekt. Bekijk hier de wijziging op de annuleringsregeling.

2. Het voorschot en restantbedrag betalen via een automatische incasso

Het eerste incassobedrag dat na een bankoverschrijving is overgeschreven is: €50,- + €12,50,- = €62,50.

 1. Binnen 31 dagen na ontvangst van uw reserveringsaanvraag plannen wij in het begin van de maand een incasso-opdracht van het voorschot + zomertoeslag.
 2. Na de vordering van de incasso versturen wij de reserveringsbevestigingen.
 3. De 2e incasso-opdracht voor het restantbedrag + €6,50,- administratiekosten wordt omstreeks 31 mei ingepland. Wij zullen u per email herinneren om uw definitieve verblijfdatum aan ons door te geven. Verschuiven van de gereserveerde periode nadat u het totaalbedrag heeft betaald, blijft wel mogelijk binnen de mogelijkheden die wij op dat moment nog hebben. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt. Er is geen restitutie wanneer er teveel is geboekt. Bekijk hier de wijziging op de annuleringsregeling.

3. Het totaalbedrag betalen per pin of contant aan de balie van Alert

 1. Wij verwachten dat u het totaalbedrag + zomertoeslag binnen 31 dagen na ontvangst van uw aanvraag aan de balie komt betalen.
 2. U bent zonder afspraak welkom tijdens de reguliere openingstijden. Neem uw aanvraagbevestiging uitgeprint mee.
 3. U krijgt ter plekke een betaalbewijs en een reserveringsbevestiging wordt per e-mail nagestuurd.
 4. Verschuiven van de gereserveerde periode nadat u het totaalbedrag heeft betaald, blijft wel mogelijk binnen de mogelijkheden die wij op dat moment nog hebben. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt. Er is geen restitutie wanneer er teveel is geboekt. Bekijk hier de wijziging op de annuleringsregeling.

4. Een voorschot betalen per pin of contant aan de balie van Alert

Het eerste incassobedrag dat na een bankoverschrijving is overgeschreven is: €50,- + €12,50,- = €62,50.

 1. U geeft per e-mail aan dat u geen gebruik wenst te maken van de incassomachtiging.
 2. Wij verwachten dat u het voorschot + zomertoeslag binnen 30 dagen na ontvangst van uw aanvraag aan de balie komt betalen.
 3. U bent zonder afspraak welkom tijdens de reguliere openingstijden. Neem wel uw aanvraagbevestiging uitgeprint mee.
 4. U krijgt ter plekke een betaalbewijs en een voorlopige reserveringsbevestiging wordt per e-mail nagestuurd.
 5. De 2e incasso-opdracht voor het restantbedrag + €6,50 administratiekosten dient u vóór 31 mei te betalen. Wij zullen u per email herinneren om uw definitieve verblijfdatum aan ons door te geven en de betaling te verrichten. Verschuiven van de gereserveerde periode nadat u het totaalbedrag heeft betaald, blijft wel mogelijk binnen de mogelijkheden die wij op dat moment nog hebben. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt. Er is geen restitutie wanneer er teveel is geboekt. Bekijk hier de wijziging op de annuleringsregeling.
Copyright © 2022 Dierenhotel Alert