Zomer reserveringsformulier

Wanneer u uw hond in de periode van 1 juli t/m 31 augustus  2019 bij ons wilt laten logeren, kunt u via het onderstaande formulier een reserveringsaanvraag doen.

Wanneer uw hond nog niet bij ons is verbleven, kom dan gerust eens kijken. We maken – indien mogelijk – tijdens opendag de reservering in orde.


Contactgegevens

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)


Diergegevens

Naam dier(en) (verplicht)

Ras (sen) (verplicht)

Heeft uw huisdier(en) eerder bij ons gelogeerd?
JaNee


Onderhoud van de vacht tijdens de vakantie

Bekijk de website van de trimsalon voor een prijsoverzicht en meer informatie over het aanleveren voor een trimbeurt.

Uw trimoptie


Reserveringsgegevens

Belangrijk: Maakt u de gereserveerde periode niet langer dan de daadwerkelijke logeerperiode. Omdat we deze dagen speciaal voor uw huisdier reserveren, krijgt u geen geld retour wanneer het verblijf korter wordt. Verschuiven blijft wel mogelijk binnen de mogelijkheden die wij nog hebben op het moment dat u de datum wilt verschuiven. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt.

Ik wil mijn hond brengen op (verplicht)
's ochtends's avondsGeen idee

Zondagochtend zijn we gesloten!

en halen op (verplicht)
's ochtends's avondsGeen idee

Zondagochtend zijn we gesloten!

Heeft u geen idee of u 's ochtends of 's avonds komt? Geen probleem. De mogelijke meerkosten van 1 werkdag ('s ochtends brengen en 's avonds halen) kunnen bij het ophalen van uw huisdier alsnog worden afgerekend.
De totale kosten voor het verblijf kunt u uitrekenen m.b.v. onze tarieventabel. Wanneer uw aangevraagde periode is goedgekeurd ontvangt u een factuur met de geplande incasso.

Aanvullende wensen m.b.t. verzorging?
NormaalSpeciaal

Opmerking reservering


Vooruitbetaling

Uw bevestiging op een reserveringsgoedkeuring gaat in de zomerperiode uitsluitend middels een vooruitbetaling. U betaalt vooraf de definitieve aantal dagen in 1 keer of u betaalt het in 2 termijnen en geeft voor 1 juni uw zomerdata definitief aan ons door. Vanaf zomer 2017 is er een zomertoeslag van € 12,50 per klant.

Uw voorkeur voor de vooruitbetaling (verplicht)

Ideal of contant (verplicht)

* Bij het kiezen van een voorschot heeft u de kans de data -indien mogelijk- te wijzigen en zal omstreeks 31 mei 2019 er een tweede facturatie van het restantbedrag + € 6,50 administratiekosten op basis van de laatste doorgegeven data plaatsvinden.


Leveringsvoorwaarden

Ondergetekende verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden van Dibevo met wijziging op artikel 9 - de annuleringsregeling waar nadat de pensionovereenkomst tot stand is gekomen.

U verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en gaat akkoord met de bovenstaande voorwaarden en e.v.t. machtiging.


Vind hier meer informatie over de zomerprocedure of betaalopties.

Copyright © 2019 Dierenhotel Alert