Zomer reserveringen

Wij zitten van 31 juli tot en met 21 augustus volgeboekt.

In de zomervakantie zitten we erg snel volgeboekt. Wees er daarom op tijd bij met reserveren. Om alle reserveringen zo goed mogelijk vast te leggen kan u de aanvraag voor deze periode via de mail doen of via onderstaand reserveringsformulier. 

Heeft u al een reservering geplaatst voor de zomervakantie en onze bevestigingsmail ontvangen, kijk dan verder vanaf Stap 3.

Voor een zorgvuldige administratie van uw vakantie is het volgende voor u erg belangrijk:

 1. De reservering voor de zomervakantie kan u doen via ons mailadres: alert@alert-dierenhotel.nl óf onderstaand reserveringsformulier. Let op: Niet via het portaal!
 2. U krijgt van ons een mail terug met een bevestiging van de aanvraag en de reservering.
 3. De gereserveerde datum kunt u nog wijzigen tot 15 mei, het wijzigen van de datum is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
 4. Tussen 15 mei 2022 en 1 juni 2022 krijgt u van ons de gehele factuur via de mail toegezonden. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst. De betaalmethoden zijn via bankoverschrijving of contant aan de balie.
 5. Indien de factuur niet vóór de uiterlijke betalingstermijn is voldaan komt uw reservering te vervallen.

De reservering is nog tot 15 mei te wijzigen, na betaling is de geboekte periode definitief.

Indien u voor een lange periode reserveert en u haalt uw hond eerder op doen wij geen terugbetalingen. Reserveer dus enkel de periode waarin u opvang nodig heeft.

Wilt u van tevoren weten wat de actuele tarieven en de zomertoeslag zijn? Neem dan een kijkje bij onze tarieven.

 

Zomer reserveringsformulier

Via onderstaand formulier ontvangen wij direct alle benodigde gegevens om een reservering snel af te wikkelen. 


  Contactgegevens

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Straat en huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)


  Diergegevens

  Naam dier(en) (verplicht)

  Ras (sen) (verplicht)

  Heeft uw huisdier(en) eerder bij ons gelogeerd?
  JaNee


  Onderhoud van de vacht tijdens de vakantie

  Voor eventuele vragen en/of afspraken over het trimmen van uw hond tijdens het verblijf kan u contact opnemen met Maaike via:
  info@goudenpootje.nl of 06-27860314 > Let op dit is niet meer trimsalon Alert, deze afspraak dient u dus ook via de trimsalon zelf te regelen. Het blijft mogelijk uw hond te laten trimmen tijdens het verblijf.
  Aan deze service zijn extra kosten verbonden.


  Reserveringsgegevens

  Belangrijk: Maakt u de gereserveerde periode niet langer dan de daadwerkelijke logeerperiode. Omdat we deze dagen speciaal voor uw huisdier reserveren, krijgt u geen geld retour wanneer het verblijf korter wordt. Verschuiven blijft wel mogelijk op basis van beschikbaarheid. Hoe later u de datum wilt verschuiven, hoe groter de kans dat die periode bij Alert al is volgeboekt.

  Ik wil mijn hond brengen op (verplicht)
  's ochtends's avondsGeen idee

  Zondagochtend zijn we gesloten!

  en halen op (verplicht)
  's ochtends's avondsGeen idee

  Zondagochtend zijn we gesloten!

  Heeft u geen idee of u 's ochtends of 's avonds komt? Geen probleem. De mogelijke meerkosten van 1 werkdag ('s ochtends brengen en 's avonds halen) kunnen bij het ophalen van uw huisdier alsnog worden afgerekend.
  De totale kosten voor het verblijf kunt u uitrekenen m.b.v. onze tarieventabel. Wanneer uw aangevraagde periode is goedgekeurd ontvangt u tussen 15 mei 2022 en 1 juni 2022 een factuur voor het gehele bedrag.

  Aanvullende wensen m.b.t. verzorging?
  NormaalSpeciaal

  Opmerking reservering


  Leveringsvoorwaarden

  Ondergetekende verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden van Dibevo met wijziging op artikel 9 - de annuleringsregeling waar nadat de pensionovereenkomst tot stand is gekomen.

  U verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en gaat akkoord met de bovenstaande voorwaarden en de privacystatement.


  Copyright © 2022 Dierenhotel Alert