Dieren hebben zover bekend geen rol in de verspreiding van het virus.
De trimsalon, dagopvang en de enkele hotelverblijven kunnen dus gewoon doorgaan.

Maatregelen toegepast op onze services
Bij indirecte verspreiding via een deurklink, hondenriem o.i.d. blijft het virus een onbekende (maar beperkte) tijd actief en overdraagbaar. Vandaar het belangrijk is thuis of op locatie uw handen regelmatig en lang te wassen voordat u contact met uw mond, ogen en neus heeft.
Wanneer u hoest of niest besmet u in nabijheid gemiddeld 2 à 3 personen. Baken dan uw in- en direct contact met andere mensen zoveel mogelijk in.
Indien u geen milde klachten heeft, of bewust bent van mogelijke besmettingsgevaar zijn wij net zo toegankelijk als een supermarkt bezoekje.

Indien de stress op verspreiding voor u te hoog is, halen en brengen wij smetteloos uw trouwe viervoeter vanaf 6 euro op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie over de haal- en brengservice.

U kunt een bezoek bij vergelijken met een bezoek naar de supermarkt.

De verblijven zijn voornamelijk aan toerisme en recreatie gekoppeld en krijgt hierdoor een flinke dreun. We krijgen veel annuleringen voor de mei en zelfs de zomervakantie. Gezien de onvoorziene belasting in de zomeradministratie stijgt de administratiekosten van 7,50 euro naar 12,50 euro.