Unieke locatie

Alert ligt in een natuurgebied. De bossen, heide en frisse lucht zorgen voor de rust die een hond nodig heeft om te kunnen ontspannen.

Zoals u op de kaart ziet ligt Alert afgelegen in het buitengebied, omgeven door verschillende bossen en weilanden. De ligging is in het midden van het natuurgebied Moergestelse Broek wat een bijzonder unieke locatie voor een dierenhotel is.  In Moergestelse Broek ligt stroom ‘de Reusel’ en het rechtgetrokken beekje ‘de Rosep’, dat naar Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen stroomt. Rondom Alert heeft de stroom zijn oude meander loop teruggekregen waardoor het gebied aantrekkelijker voor de weidevogels wordt.

Activiteiten

Naast Alert ligt de kanoboerderij de Reuselhoeve. U kunt bij de kanoboerderij terecht voor een hapje en drankje maar ook zelfs voor ontzettend veel activiteiten zoals bijvoorbeeld een klim-slim-parcour, kruisboogschieten en lasergame. Meerdere bezienswaardige locaties in de buurt van Alert zijn de Beekse Bergen, de Efteling, Den Bokkenrijder en het cultureel centrum van Oisterwijk. Het winkelcentrum van Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn vanuit Alert binnen 30 minuten te bereiken.

Onze adresgegevens: Opslag 5a, 5066PM Moergstel, Noord-Brabant, Nederland

Copyright © 2022 Dierenhotel Alert