Contact honden

Contact

Contact is een geschenk.

Wij zien, spreken en helpen u daarom ook heel graag.
Omdat honden op een luidere en directe wijze aandacht vragen zijn wij genoodzaakt ons dagelijks contact op een slimme en creatieve wijze te doseren. Voor de rust en regelmaat van onze honden en mensen hebben wij daarom ook onze openingstijden.
 

Tussen de aandacht blaffende honden is het vaak wat moeilijker om de telefoon beantwoorden. Een e-mail of een webformulier is een ideale vervanging voor de telefoon. Wij zenden altijd z.s.m. een mail terug.

Contactformulier

Wilt u bij ons stage komen lopen klik dan hier.
Wilt u reserveren, ga naar ons reserveringsformulier. Heeft u andere vragen, vul dan dit onderstaande formulier in. Wij zullen u z.s.m. uw vraag beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contactinformatie

Wanneer u iets sneller antwoord wilt krijgen mag u ons natuurlijk bellen. We hebben telefoontijden waarin u ons op een rustig tijdstip kunt bereiken. Mocht dit toch door drukte niet uitkomen; dan hebben we altijd onze voicemail. Wij bellen u dan wat later terug. We gebruiken ook een mobiele telefoon voor korte berichten. Het nummer is +316-40139585 en neemt geen inkomende gesprekken of eindeloze chats aan. Wanneer u wilt reserveren kan dit via het reserveringsformulier. Buiten de zomervakantie en de jaarwisseling om zullen wij uw aanvraag; zelfs ‘last minute‘ altijd goedkeuren. Bekijk dan wel even de volgende ‘last minute checklist’ zodat u niet voor verassingen komt te staan. Onze voorkeur gaat er wel naar uit dat u voor een eerste verblijf samen met uw hond even op bezoek komt. De hond mag dan vrij rondlopen en u maakt kennis met onze medewerkers. Dit  maakt het gemakkelijker om straks uw hond aan ons toe te vertrouwen.
Doe voor de zomervakantie z.s.m. uw zomeraanvraag. We zijn ieder jaar sneller vol.

Adresgegevens

Alert dierenhotel | Opslag 5a | 5066PM | Moergestel, gemeente Oisterwijk | Noord- Brabant | 013-5131703 | alert@alert-dierenhotel.nl | IBAN: NL04RABO 01345 38 110

Copyright © 2019 Dierenhotel Alert