Trimsalon

Onze trimsters zijn in het bezit van een door de overheid erkend trimdiploma en geven u graag advies. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in verschillende rassen, zijn ook de niet raszuivere en kortharige honden bij ons natuurlijk welkom, ook al is dat alleen maar om de nagels te laten knippen of een wasbeurt.
Komt uw hond voor een volledige behandeling dan wordt, afhankelijk van de vacht, bepaald wat er moet gebeuren: Scheren, knippen, strippen, uitdunnen, plukken of ontklitten.

trimsalon

Bij iedere trimbeurt verzorgen wij ook de nagels en oren en wordt de hond gewassen. Omdat het trimmen van een hond een tijdrovende bezigheid is, zullen de meeste honden een halve dag in de trimsalon verblijven. De hond kan dan tussendoor ook even ontspannen.

Het is mogelijk uw hond te laten trimmen wanneer hij toch in ons hotel logeert; vergeet u dan niet om dit tijdig (bijvoorbeeld bij het boeken) met ons af te spreken. Vooral in het voorjaar en in de zomer is er een wachttijd van enige weken. Ook in de winter kunt u uw hond laten trimmen, want honden hebben meer last van vocht dan van kou en… lang haar blijft langer nat! Als u dat wilt dan kan de vacht wat langer blijven dan u gewend bent. Wij houden rekening met uw wensen.

Onze trimsalon is aangesloten bij de ABHB; de algemene belangenvereniging voor het hondentoiletteer bedrijf.

Heeft u vragen, kom (na telefonische afspraak) gerust langs; Lieke, Cindy en Annie laten u dan graag zien wat de beste vachtbehandeling voor uw hond is. De hondentrimsters van Alert, tel: 013-5131703 of mail naar trimsters@alert-dierenhotel.nl.

Copyright © 2021 Dierenhotel Alert